Μαρίνα  Γουβιά

Απόσταση από την πόλη της Κέρκυρας

8 χλμ.Χρόνος με το αυτοκίνητο είναι περίπου 12 Λεπτά.

Κοντινές περιοχές

Βόρεια 300 μ.Γουβιά,περίπου 5 λεπτά περπατώντας.Νότια 200 μ.Κοντόκαλι.περίπου 3 λεπτά περπατώντας.

Συγκοινωνία

Δείτε αναλυτικά τα δρομολόγια των  μπλε  λεωφορείων www.astikoktelkerkyras.gr για Κοντόκαλι.Από και προς την πόλη της  Κέρκυρας ο χρόνος με το λεωφορείο είναι  15 λεπτά περίπου.

Η περιοχή διαθέτει

bar restaurant sunbed super-market a-t-m health-center gas-station port scuba-diving

Περιγραφή της Μαρίνας

Ο δίαυλος προς τη μαρίνα έχει βάθος 7 μ.ενώ στη λιμενολεκάνη είναι 3-5μ.Η μαρίνα στα Γουβιά διαθέτει χώρους για 960 σκάφη στις προβλήτες, και 550 θέσεις για σκάφη στη στεριά. Τα σκάφη που μπορούν να αγκυροβολήσουν είναι ως 80μ, με μέγιστο επιτρεπόμενο πλάτος 6,5μ και μέγιστο βύθισμα 4.5μ. Το αγκυροβόλιο μπορεί να διαρκέσει από μια ημέρα ως και 20 χρόνια.Η μαρίνα επίσης φιλοξενεί αθλητικές εγκαταστάσεις, τένις, γήπεδο γκολφ, πισίνα, παιδική χαρά, αλλά και μεγάλο γήπεδο κρίκετ Croquet.

Υπηρεσίες που προσφέρονται στη Μαρίνα των Γουβιών

Σε ιστιοπλοϊκά και μηχανοκίνητα σκάφη συντήρησης, και επισκευές, εργασίας, σε  ξυλουργικές και  ηλεκτρολογικές υπηρεσίες προσφέρονται καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου. Επίσης υπάρχουν δύτες για τον καθαρισμό αλλά και την επιθεώρηση των  υποβρύχιων εργασιών . Σε όλες τις προβλήτες, υπάρχει παροχή νερού και ρεύματος.Η μαρίνα είναι ανοιχτή 24 ώρες και φυλάσσεται.

 

 

  • Weddings


    istioploiko2
  • (English)