Εξοικονομήστε χρήματα στις διακοπές σας!

 

Το Superguide παρέχει σε όλους τους χρήστες  εκπληκτικές εκπτώσεις και προσφορές σε διαμονή και διασκέδαση, χρησιμοποιώντας τα εκπτωτικά κουπόνια του λευκώματος! Επιδεικνύοντας τα κουπόνια στην επιχείρηση που σας ενδιαφέρει, εξασφαλίζετε την αναγραφόμενη έκπτωση, ανεξαρτήτως της τιμής που σας προσφέρει η επιχείρηση. Η έκπτωση που σας δίνουμε εμείς είναι extra! Έτσι, χρησιμοποιώντας τα  εκπτωτικά μας  κουπόνια θα έχετε επιπλέον από 5% έως 20% έκπτωση. (Κάθε κουπόνι Ισχύει για 2 άτομα ή για οικογένεια με 1 ή 2 παιδιά έως 18 ετών). Μπορείτε να δείτε σε κάθε περιοχή  τις  εκπτώσεις  που σας προσφέρει η κάθε  επιχείρηση.

Αγοράζοντας το λεύκωμα αξίας 30€,το κέρδος που θα λάβετε σε εκπτωτικά κουπόνια ξεπερνά σε αξία τα 250 €! Ξεκινάτε τώρα!     

 

Καταλύματα

1_mΕγγυημένα τις φτηνότερες τιμές θα τις βρεις εδώ.Σε κάθε περιοχή θα βρείτε τα συνεργαζόμενα καταλύματα.Επικοινωνείτε απευθείας με τις επιχειρήσεις ,αφού λάβετε την αρχική τιμή, επικοινωνεiτε μαζί μας [email protected] για να έχετε την εξτρά έκπτωση που αναγράφετε κάτωθεν των επιχειρήσεων .Από 5% έως 10%.

 

Εστιατόρια

22_m

Δωρεάν τα δεύτερα ποτά σε 7 εστιατόρια, σε οποιαδήποτε τοποθεσία. Ισχύει για 2 άτομα ή  οικογένεια με 1 ή 2 παιδιά έως 18 ετών. Ισχύει για 7 φορές στο ίδιο εστιατόριο ή σε 7 διαφορετικά εστιατόρια, (τα ίδια ποτά). Δείτε τα εστιατόρια της περιοχής .(Όταν παραγγείλετε τα πρώτα ποτά, ενημερώστε την επιχείρηση ότι θα παραγγείλετε τα δεύτερα με το εκπτωτικό κουπόνι).Σύνολο για 2 άτομα 14 ποτά δωρεάν.Aν είστε οικογένεια με 2 παιδιά 28 ποτά δωρεάν.(Αν παραγγείλετε φιάλη κρασί η τιμή δεν θα ξεπερνά τα 25 €)

 

Μπαρ

5_m

Δωρεάν τα τρίτα  ποτά σε 7 μπαρ & καφετέριες. Ισχύει για 2 άτομα ή οικογένεια με 1 ή 2 παιδιά, είτε στο ίδιο Μπαρ είτε σε 7 διαφορετικά. Δείτε τα Μπαρ της περιοχής. (Όταν παραγγείλετε τα πρώτα ποτά, ενημερώστε την επιχείρηση ότι θα κάνετε χρίση το εκπτωτικό κουπόνι).Σύνολο για 2 άτομα 14 ποτά δωρεάν.Aν είστε οικογένεια με 2 παιδιά 28 ποτά δωρεάν. Η φιάλη κρασιού μπορεί να κοστίζει μέχρι 25 ευρώ.

Ενοικιάσεις Βάρκας

4_m
Έκπτωση 10% για ενοικίαση βάρκας. Ελάτε σε άμεση επαφή με τους ιδιοκτήτες, χωρίς μεσάζοντες. Δείτε πού θα τις  βρείτε και πώς θα επικοινωνήσετε μαζί τους, σε κάθε περιοχή.(Προτείνουμε να επικοινωνείτε με email για τυχόν διαφωνίες.)

Ενοικίαση Ιστιοπλοϊκού

6_m

Έκπτωση -5% σε ενοικίαση ιστιοπλοϊκού.Επικοινωνείτε απευθείας με την επιχείρηση. Αφού λάβετε την αρχική τιμή επικοινωνείτε μαζί μας, [email protected] για να έχετε την έξτρα έκπτωση που αναγράφετε κάτωθεν της επιχειρήσεις.

Επιπλέον σας προσφέρουμε  δωρεάν την μεταφορά από το αεροδρόμιο η το λιμάνι στο  ιστιοπλοϊκό σκάφος μια διαδρομή .

Επικοινωνήστε μαζί μας [email protected] για να επιβεβαιώσουμε την κράτηση.

 

 

Η ομάδα του Superguide δημιούργησε ένα όμορφο λεύκωμα για εσάς,να το έχετε ως αναμνηστικό ή ως δώρο για τους δικούς σας.

Στο λεύκωμα αυτό θα βρείτε:

  • 60 ομορφιές της Κέρκυρας που δύσκολα θα ανακαλύπτατε.
  • Μοναδικές αεροφωτογραφίες από παραλίες και αξιοθέατα
  • Όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για κάθε προορισμό (60 περιοχές)
  • Λεπτομερή χάρτη του νησιού για να μη χαθείτε ποτέ
  • Το πιο σπουδαίο: Εκπτωτικά κουπόνια αξίας άνω των 250 €

Κάντε τη διαμονή σας στην Κέρκυρα εύκολη, ασφαλή και χωρίς περιττά έξοδα!

Προμηθευτείτε το λεύκωμα στην εκπληκτική τιμή των 30 € και κερδίστε περισσότερα από 250 €

Που θα το βρείτε;

Ενημερώστε μας σε πιο κατάλυμα κάνατε κράτηση να σας το παραδώσουμε στην άφιξη  σας.

Παρακαλούμε μην διστάσετε να μας ενοχλήσετε για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία και αν έχετε στο [email protected].Αν  η σελίδα μας σας φαίνεται χρήσιμη ακολουθήστε μας στο Facebook κάνοντας Like.

 

  • Weddings


    istioploiko2
  • (English)